Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Pistolet na początek

Recommended Posts

Witam, jestem zupełnie nowy na forum. Zwracam się z prośbą o pomoc. Od zawsze chciałem sobie kupić replikę pistoletu ( broni krótkiej, nie wiem czy tak to się nazywa ). Oglądając w różnych sklepach internetowych spotkałem się z 3 rodzajami, sprężynowymi, elektrycznymi, gazowymi. Podoba mi się coś w stylu klasycznego Glocka. Chciałbym wydać na to ok. 200-300 zł. Jak wybierać taki pistolet? Jakie kulki do niego stosować? Czy jest możliwość dokupienia drugiego magazynka?

Za 300zł dostaniesz już nowego glocka 23 od KJW. Blowback, metalowy zamek. Z czasem do wymiany będzie zbijak zaworu - koszt stalowego to około 50zł. Jest on robiony w standardzie Tokyo Marui, więc części zamiennych/tunningowych jest od groma. Całkiem sporo magazynków, różnej wielkości.

ja bym nie zaczynal zabawy z asg od pistoletu :) szkoda pieniedzy poszukaj jakiejs repliki z gearboxem V3 - G36 od JG albo AK74M od Cymy (najlepiej CM.40 - choc one sa drogie ale warte ceny mam taka z 4 lata nic w GB nie tknalem)

pistolet jest fajny ale jako bron boczna, no chyba ze masz miejsce w ktorym mozesz strzelac sie w budynkach - wtedy to jest najporeczniejsze ale pamietaj ze twoj jeden strzal to okolo 5-10 kulek w twoja strone od karabinu asg :) noi cena magazynkow do gaziaka jest duuuza - pomijam ceny butli z gazem