Spirituel Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 (edited) Witam, posiadam replikę pistoletu Beretta M9A1 od firmy SocomGear. Jestem jej 2 właścicielem i mam problem, gdy kupiłem replikę wszystko było sprawne i działało idealnie. Ale 2 tyg temu zauważyłem że magazynki zaczęły przeciekać w miejscu aplikowania Green Gazu. Gdy dostałem ją tak nie było. Replika była prze ze mnie używana 2 no może 3 razy w domu do pokazania sąsiadom.. I tutaj pojawia się moje pytanie. Co może być powodem przeciekania magazynków? Jeżeli był taki temat to przepraszam. Chciałbym jeszcze dodać że szukałem w internecie, wujek google nie pomógł ;/ tutaj na forum też szukałem ale może nie dokładnie. Edited February 25, 2014 by Spirituel Quote Link to post Share on other sites
MacKraw Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 Stara uszczelka na dolnym zaworze, kup zapalniczkę i wygrzeb z niej uszczelkę i przełóż do zaworu. Jeśli to nie pomoże to zawór do wymiany- koło 25 zł za sztukę, z wymienieniem w specu. Quote Link to post Share on other sites
Spirituel Posted February 26, 2014 Author Report Share Posted February 26, 2014 MacKraw dzięki za pomoc udało się, ale teraz mam kolejny problem. drugi magazynek przecieka w miejscu łączenia stopki magazynka(O.o). co może być przyczyną tego urazu? Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 Rozszczelniło się i tyle. Trzeba rozebrać, przesmarować, uszczelnić, ewentualnie wymienić oring. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts