Thakan Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 Witam, Jestem posiadaczem karabinu 'parasnajperskiego' SR25 od PJta po tuningu, prędkość wylotowa 540fps przy kulkach 0,2g. Do tej pory miałem w nim lufę 590 mm Black Python 6.03, jednak postanowiłem zakupić coś z wyższej półki, żeby polepszyć osiągi ;) Mój wybór padł na Prometheus 6.03 550mm (http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=3474) bądź 650 mm, która niestety nie jest nigdzie dostępna z tego co szukałem... Pytanie: czy kupywać 550mm, czy pomęczyć się i znaleźć do kupienia 650mm (jak ktoś jeszcze by wiedział gdzie kupić by było świetnie), czy może kupić zupełnie inną lufę? Link to post Share on other sites
Rogaś Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 Dział ten nie jest poświęcony tuningu replik. Odnośnie lufy precyzyjnej do swojej repliki możesz poczytać w temacie poświęconym replice SR-25 w dziale Karabiny wyborowe i w dziale o Tuningu replik elektrycznych. Link to post Share on other sites
Recommended Posts