Witold Dudzic Posted February 28, 2014 Report Share Posted February 28, 2014 Witam, chciałbym się dowiedzieć tutaj jak naprawić ruszającą się lufe zewnętrzną i znalowy element pod szczerbinką. Dodam, że replika ma 2 tygodnie i nie była na żadnej strzelance, a cały przód się rusza nie to dudner świśnie. nie wiem co mam robić. nie umiem tego kurna nawet rozłożyć, także mizeria i lipa straszna. Z góry dzięki za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Mordecai Posted February 28, 2014 Report Share Posted February 28, 2014 (edited) Sprawdź śruby, jeśli wszystko jest ok to najwyraźniej trafiła się słaba sztuka (to jest chinol, więc czasami się zdarza) Edited February 28, 2014 by Mordecai Quote Link to post Share on other sites
Wojownik22 Posted March 1, 2014 Report Share Posted March 1, 2014 (edited) Już sobie poradziłem wkładając w kilka miejsc kawałki sztywnego plastiku z jakiegoś opakowania .(to mój temat ) Edited March 1, 2014 by Wojownik22 Quote Link to post Share on other sites
gewer12 Posted March 1, 2014 Report Share Posted March 1, 2014 Pod podstawą szczerbinki jest miejsce na śrubkę która stabilizuję lufę , chinole czasem jej nie wkładają i dlatego lufa Ci się rusza . Quote Link to post Share on other sites
Wojownik22 Posted March 4, 2014 Report Share Posted March 4, 2014 (edited) Sprawdziłem i nie ma :icon_cry: Jaka tam śrubka się mieści? Dzięki Edited March 4, 2014 by Wojownik22 Quote Link to post Share on other sites
Wojownik22 Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 Już mam to http://forum.wmasg.pl/topic/133024-aks74u-cm045-czyli-co-warto-poprawic-po-chinczykach/page__st__20 można zamknąć. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts