MrKudlaty Posted March 1, 2014 Report Share Posted March 1, 2014 Witam jestem nowy i nie wiem która replika będzie dobra. http://gunfire.pl/pr...-MOD-0-CQC.html http://www.taiwangun...ark-earth-boyi. możliwość przeróbki. http://www.taiwangun...0450a-au-3g-jg. Ma ktoś tego SCARA od WE, bardzo mnie interesuje. Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted March 1, 2014 Report Share Posted March 1, 2014 Informacyjnie - Koszta magazynków do scar-h odstrasza niektórych, upewnij się co do dostępności bo ostatnio były do wyboru magi : boyi - tylko że ich nie było nigdzie :teethh: vfc - tylko że cena chyba 90pln / mag Przy budżecie ok 1300 brałbym m4 od KWA . Łyka wszystkie magi, trzeba mieć talent by zepsuć Quote Link to post Share on other sites
Fort Posted March 1, 2014 Report Share Posted March 1, 2014 (edited) To samo co wyżej. Zastanów się, czy nie lepszy będzie scar-l - tu władujesz wszystkie magazynki od m4, a i z ładownicami na nie będzie prostsza sprawa. Więcej ci nikt nie powie, bo 2 i 3 link nie działa. Edited March 1, 2014 by Fort Quote Link to post Share on other sites
MrKudlaty Posted March 1, 2014 Author Report Share Posted March 1, 2014 2 to SCAR od boyi, a 3 to AUG a 3 JG A czy firma WE jest dobra pod względem bebechów Quote Link to post Share on other sites
Fort Posted March 1, 2014 Report Share Posted March 1, 2014 Akurat w wypadku WE, nawet gdyby miała złe bebech(nie wiem, na oczy WE widziałem tylko 2 razy), to i tak możesz ją stuningować. W wypadku chińczyków bebechy też stuningujesz, ale z zewnątrz wiele nie zrobisz w SCARach. AUG od JG, jest fajną repliczką, jak włożysz kasę w tuning (nie mówię o strasznie dużych pieniądzach), to nie pożałujesz. Przy tak długiej lufie ma świetną ergonomię. Quote Link to post Share on other sites
MrKudlaty Posted March 1, 2014 Author Report Share Posted March 1, 2014 dzięki za odpowiedź, jakby się komuś chciało proszę wrzucać dalej opinie na temat tych replik mam około 1,5k na replikę, więc jeśli jest co co możecie polecić to chętnie zobaczę Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted March 1, 2014 Report Share Posted March 1, 2014 2 i 3 linki działa, jeśli usunie się kropki na końcu :) Quote Link to post Share on other sites
MrKudlaty Posted March 1, 2014 Author Report Share Posted March 1, 2014 Ok, Co uważacie za pewniejsze, lepsze, mniej awaryjne i wygodniejsze. aug a 3 od JG czy SCAR(aeg) od WE Quote Link to post Share on other sites
Okota Posted March 1, 2014 Report Share Posted March 1, 2014 aug ma gearbox ver.3 - trwalszy i wytrzymalszy od wersji 2 (m16,m14 itp) replika z linku: http://www.taiwangun.com/jg0450a-au-3g-jg ma pierunsko ciezki przod ktory utrudnia celowanie i przede wszystkim ciazy:) co do scar-h magi sa wieksze i mniej dostepne od wersji emkopodobnej, a sa dostepne do emek magi proste podobnie wygladajace do tych od scar-h :P Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 aug ma gearbox ver.3 - trwalszy i wytrzymalszy od wersji 2 (m16,m14 itp) M14 nie jest na V2 lecz na V7 :!: Zwróć uwagę na swoją pisownie Okota. Quote Link to post Share on other sites
Okota Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 Ok. Quote Link to post Share on other sites
MrKudlaty Posted March 2, 2014 Author Report Share Posted March 2, 2014 Czy aug a3 od jg, będzie znośny jeśli chodzi o wagę przodu, i czy jest według was lepszy od SCARA, czy jest to replika godna polecenia. Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 SCAR - V2, mnie się w ogóle nie podoba i nie jest dla mnie wygodny. AUG - V3, bullpup. Podatniejsze na ewentualny tuning, ciężar cofnięty do tyłu, gearbox przy samym uchu (może irytować) Bierz co Ci się podoba i już. Quote Link to post Share on other sites
MrKudlaty Posted March 2, 2014 Author Report Share Posted March 2, 2014 dzięki za pomoc, raczej decyduję sięna aug Quote Link to post Share on other sites
MrKudlaty Posted March 4, 2014 Author Report Share Posted March 4, 2014 co jest według was lepsze do auga luneta czy kolimator Quote Link to post Share on other sites
komen10 Posted March 4, 2014 Report Share Posted March 4, 2014 to zależy od Ciebie, ale gdy masz zasięg +/- 50m to lunety raczej sie nie oplaca :) Quote Link to post Share on other sites
Okota Posted March 4, 2014 Report Share Posted March 4, 2014 Panie kudłaty a miałeś AUGa w ręce? Najpierw złóż się do strzału z repliką a potem kupuj. :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts