ZielTex93 Posted March 7, 2014 Report Share Posted March 7, 2014 (edited) Witam wszystkich, związku z paroma prośbami typu "podeślij zdjęcia tego co uszyłeś" bądź "na czym szyjesz" postanowiłem założyć temat w którym będę dodawał zdjęcia i opis oporządzenia mojego autorstwa. Prosił bym jednocześnie was o opinie, sugestie, oraz konkretne pomysły na to co mógłbym uszyć bądź usprawnić. Pozdrawiam Moderatorów prosił bym przeniesienie tematu do innego działu jeśli ten jest nie odpowiedni Przede-wszystkim to na czym szyje: Stębnówka z transportem igłowym Stębnówka cylindryczna z osprzętem do lamowania Overlock 5 nitkowy No i do tego dochodzi praska kaletnicza i całą masa innych pierdół do wykańczania krojenia materiału i tak dalej. Natomiast w najbliższym czasie powinienem mieć ryglówkę (maszyna do wszywania pasków np w kamizelkach taktycznych) No i parę przedmiotów mojego autorstwa: 1.Ładownica na 8 magazynków do m4/m16 CQB 2.Plecak 25l Edited March 7, 2014 by Yahalom Quote Link to post Share on other sites
shardac Posted March 9, 2014 Report Share Posted March 9, 2014 Pierwsze zdjęcia wyświetlają mi się w miniaturkach. Drugie są maksymalnie nieostre. Quote Link to post Share on other sites
ZielTex93 Posted March 9, 2014 Author Report Share Posted March 9, 2014 Wieczorem wstawie zdjęcie lepszej jakości Quote Link to post Share on other sites
shardac Posted March 11, 2014 Report Share Posted March 11, 2014 I tyle było obiecanej promocji. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts