MietekNiewidomy Posted March 9, 2014 Report Share Posted March 9, 2014 Witam mam problem z shotgunem 003 firmy AGM a więc do rzeczy: Dostałem tom replikę rozpakowałem złożyłem i wszystko było ok. Dopiero później na drugi dzień posiadania repliki zaczął się problem, wyszczeliłem ok 400-500 kulek i nagle gdy chciałem przeładować usłyszałem trzask jag by coś pękło. Później nie dało się przeładować bo pompka została z tyłu i się zablokowała. Zabrałem replikę do domu rozkręciłem a tam cała pompka rozwalona. Co mam teraz zrobić ? Chciałem kupić nową pompkę ale nigdzie nie mogłem nigdzie znaleźć ani pompki ani rozwalonego shotguna na części. Quote Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted March 9, 2014 Report Share Posted March 9, 2014 (edited) "jag by", pompka została z tyłu,pompka rozwalona - no tak wszystko jasne... Kupić nową lub oddać do sklepu. Jag by Donald P. Bellisario Taki serial Edited March 9, 2014 by LastSniper Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts