Kacik Posted March 9, 2014 Report Share Posted March 9, 2014 Szukam potwierdzenia mojej teorii - po małym serwisie repliki, zdarzyło mi się kilka nierównych strzałów oraz podwójnych (chociaż z przewagą tego pierwszego). A więc moja teoria wygląda tak: 1. Na gumce mogło pojawić się trochę smaru, stąd nierówne strzały. 2. Replika od dłuższego czasu stała, a przyznam szczerze nie chciało mi się wyczyścić midów, stąd podwójne strzały. Dodam, że z każdym następnym strzałem sytuacja poprawiała się. Hipoteza zgodna i wystarczy kwestia czasu aż wszystko się ustabilizuje, czy szukać przyczyny dalej? Quote Link to post Share on other sites
tred211 Posted March 11, 2014 Report Share Posted March 11, 2014 Jeżeli masz na myśli to, że kulka jest raz bardziej podkręcana a raz mniej, to może być wina smaru na poduszcze gumki. Natomiast podwójne strzały są przeważnie wynikiem źle założonej gumki hop-up Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts