SniperSzymon Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 Bardzo proszę o pomoc! -Mój budrzet na replikę to do 440zł (miałem M4 Well na początek i wiem że to był tragiczny wybór,a na oku mam M5-K GALAXY) -Na EQ taktyczne do 120zł (Mam mundur i czapkę,ochraniacze,plecak lecz trzeba mi kamizelki) -Maską na twarz do 50 zł (oczy są ważnejsze niż cena) :icon_razz2: Z góry dzięki ! Link to post Share on other sites
MarekMac Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 Replika ok. Zainteresuj się też rodziną G36 od JG/GFC czy AK od Cymy (Cm 028, 031) Kamizelki Ci nie trzeba. Uwierz mi na słowo. To co będziesz nosił na początku rozgrywki można bez problemu zostawić na respie albo upchać po kieszeniach munduru. Nie wiem czy znajdziesz maskę chroniącą dobrze oczy i twarz w cenie do 50zł. Nawet nie wiem czy na zestaw okulary/gogle plus maska na nos, usta wystarczy. Lepiej skupić się na jakiejś dobrej ochronie oczu za te 50zł, a reszte twarzy osłonić później (albo olać kamizelkę i mieć więcej forsy na ochronę). Link to post Share on other sites
OFF Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 Miałeś już replikę, więc nie jesteś początkującym :P Pora na przeczytanie poradników i odpowiednich tematów na forum. Link to post Share on other sites
Recommended Posts