Mordecai Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 Witam. Mam pytanie, czy ten pokrowiec http://gunfire.pl/product-pol-1152193295-Pokrowiec-na-replike-1200mm-OLIVE.html nadaję się do czegoś i warto za taką kasę go kupić, czy to zwykły badziew, który rozpruję się po kilku razach. Czy ktokolwiek go miał i jak się sprawuję? Z góry dzięki za odpowiedź. Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 Dostalem jako prezent od dziewczyny, dość szybko się pruje. Nie miałem serca mówić jej że kupiła mi syf. :) Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 Miałem, sprzedałem kumplowi, on tyra mocno i jest OK. Tak więc to loteria. Quote Link to post Share on other sites
CerberBP Posted March 17, 2014 Report Share Posted March 17, 2014 Mam, nie tyram i problem sprawiają mi zamki. Mam wersję z wewnętrznym kapturkiem rozszerzającym jego długość, tam zamek poszedł po 3-4 zapięciach. Dodatkowo poszło parę ząbków w zamku głównym i muszę omijać to miejsce. Ogólnie średni zakup ale chyba nie ma nic lepszego w podobnych cenach. Quote Link to post Share on other sites
shardac Posted March 19, 2014 Report Share Posted March 19, 2014 Mam taki czarny, używam go regularnie. Nic się nie dzieje. :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts