Mordecai Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 Witam. Tak jak w temacie. Naboje na allegro znalazłem w parę minut, ale co z taśmą? Czy ktoś wie gdzie taką można kupić? Dzięki za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 Nie kupisz samej taśmy, bo rozpada się ona na ogniwa po strzelaniu. Quote Link to post Share on other sites
Mordecai Posted March 18, 2014 Author Report Share Posted March 18, 2014 Czy tych ogniw przypadkiem nie da się łączyć ze sobą? Quote Link to post Share on other sites
KOSA 55 Posted March 19, 2014 Report Share Posted March 19, 2014 Da się łączyć bez problemu, oczywiście przy pomocy amunicji. Admin chyba zamotany. Gdzie dostać same spinki nie mam pojęcia. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted March 19, 2014 Report Share Posted March 19, 2014 Sam jesteś zamotany. Chodziło mi wyłącznie o to, że samej taśmy w jednym kawałku nie kupi. Quote Link to post Share on other sites
BBombello3 Posted March 19, 2014 Report Share Posted March 19, 2014 na zlotach militarnych czy giełdach wojskowych czasem są ogniwa w paczkach po 100 szt. ew czekaj może na allegro ktoś wystawi :) Quote Link to post Share on other sites
Mordecai Posted March 19, 2014 Author Report Share Posted March 19, 2014 Będę szukać :) Czy taśma pasuję do kilku standardów amunicji czy każda rodzaj ma własną, odrębną taśmę? Quote Link to post Share on other sites
BBombello3 Posted March 19, 2014 Report Share Posted March 19, 2014 Każda ma odrębną. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts