STALKER14 Posted March 19, 2014 Report Share Posted March 19, 2014 (edited) Zapraszam wszystkich do gry w jedynego w swoim rodzaju RTSa. Jest pełny system bezpośredniej kontroli pojazdów oraz piechoty. Czołgi nie mają paska życia tylko podany pancerz w mm a działa penetrację.Grafika na dobrym poziomie. Jeżeli chodzi o fizykę to cała mapę możemy zrównać z ziemią. Gra stworzona jest pod multi. Grę cechuje to że praktycznie poruszamy.się każdym żołnierzem pojedynczo. Trzeba się do tego przyzwyczaić i nie marudzić czemu ai nie wygra za nas gry. Aktualnie mow-center.pl organizuje turniej 1v1. Zapraszam do tej niszowej i trudniej 2,wojennej strategii Filmik z multi http://m.youtube.com/?hl=pl&gl=PL#/watch?v=AAJQtrFRT58 Edited March 19, 2014 by STALKER14 Quote Link to post Share on other sites
QQryQ Posted November 4, 2015 Report Share Posted November 4, 2015 Jeszcze przez 5 dni mozna kupic za dolara na humblebundle.com. Jacys chetni na gre w multi?? Quote Link to post Share on other sites
kacpi123 Posted August 23, 2016 Report Share Posted August 23, 2016 Fajna gra, ja chętny :D Grafika bardzo mi się podoba. Myślę, że ta gra może mnie pochłonąć :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts