garol80 Posted March 20, 2014 Report Share Posted March 20, 2014 Witam, zastanawiam się nad kupnem hełmu MICH. Brałem pod uwagę te dwie firmy i po poszukiwaniach mam możliwość zakupienia używanego Volvera ze standardowymi paskami i gąbkami (wiem że trzeba będzie je wymienić :/) lub nowego Emersona. Wolał bym kupić MICH 2002, ale ten jest tylko u Emersona. Od Volvera (bo jak wiadomo już go nie sprzedają) jest tylko MICH 2000. Planuje wydać do 150 zł (Volvera używanego kupię w tym przedziale), a zastanawiałem się czy Emerson ma w miarę wygodne te paski, które nie musiał bym wymienić, co nie zwiększy kosztów. Czy są może jakieś inne firmy oferujące MICH 2002 w podobnym przedziale cenowym?? Dzięki z góry za info. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted March 20, 2014 Report Share Posted March 20, 2014 Pokaż tego Emersona, ale jeżeli nie ma kopii zawieszenia od OPS-CORE, to nie spodziewałbym się cudów. Innymi słowy standardowe paski zarówno w Emersonie jak i Volverze są... do wymiany, albo przyzwyczajenia się. Kiedyś, w okolicach ~100zł można było kupić fajne 'garnki' serii TC200x w kilku sklepach airsoftowych w Polsce. Jakiś czas temu kupiłem ponownie takowy hełm i okazało się, że to już nie to co kiedyś - można trafić na prawdziwe potworki, więc z tym też bym uważał ;) Quote Link to post Share on other sites
garol80 Posted March 20, 2014 Author Report Share Posted March 20, 2014 http://www.aliexpress.com/item/Emerson-mich-ach-helmet-2002-4/1669610988.html Mam zamiar sprowadzać. W Polsce znalazłem tylko FASTy. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted March 20, 2014 Report Share Posted March 20, 2014 Jeżeli interesuje Cię moja opinia, to brzmi następująco: jeśli to ma być stepcut, to poszukaj Volvera 2002 :) Quote Link to post Share on other sites
garol80 Posted March 20, 2014 Author Report Share Posted March 20, 2014 Heh, raczej też wolałbym tą opcje. Tylko nie wiem czy jeszcze takiego znajdę w cenie do 150 zł. Ale jeżeli ktoś ma takowy na sprzedaż co chętnie rozważę propozycje. Quote Link to post Share on other sites
tajemnicza kiełbasa Posted March 26, 2017 Report Share Posted March 26, 2017 A ten Emerson jest dobry czy szukać co innego w tej cenie? Wysłane z mojego F3111 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts