RobalDrzewo Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 (edited) Witam. Mam od roku replikę cm.028A. Jej przebieg to jakieś 2000 kulek. Kupowałem ją na szybko, bardzo była wtedy polecana. Okazała się jednak dla mnie niewygodna. Postanowiłem więc, że kupię nową, a starą sprzedam. I tu pojawiają się moje dwa pytania do was: 1. Za ile mniej więcej uda mi się sprzedać tą cymę, wyglądającą na nieużywaną, w pełni sprawną? 2. Mogę to kwoty, jaką zdobędę ze starej cymy dołożyć 300-400 zł. W takim budżecie (500-700zł) jaką replikę mi polecacie? Podobają mi się emki, a wiem że ostatnio cyma wypuściła nowe full metal emeczki. Znam jednak wasze podejście do chińskich emek. Też ładne są AKS-74u (rk-01 ob boyi, itp). Może by taką kupić, tylko że nie wiem, ile będę musiał kasy w nią wpakować by uzyskać +-400fps, ładną celność i zasięg. Giety raczej odpadają, nie kusi mnie polimerowa konstrukcja. Dzięki z góry, jeśli zapomniałem dopisać jakiegoś bardzo istotnego kryterium to przepraszam. P.S. Nie wykluczam również przeróbki mojego kałaszka. Jeśli macie jakiś sposób, jak w plastikowym body, umieścić lunetę/kolimator nad deklem i przełożyć baterię pod dekiel, a kolbę zmienić na taką jak od emki, to też chętnie wysłucham (?wyczytam?) waszych propozycji. Byłoby to dla mnie najlepszą opcją. Co prawda, rk-01 i podobne mają jaskółkę,więc jest z tym mniej roboty, ale na airsoftphotos są zdjęcia takich szyn nad dekiel "http://static.airsoftphotos.net/var/albums/1_2014/501299/ab5c8472fc38161c_646_0_y_n_646.jpg" Edited March 22, 2014 by RobalDrzewo Link to post Share on other sites
OFF Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 Zamykam. Jest to dział dla osób ZACZYNAJĄCYCH przygodę z ASG. Link to post Share on other sites
Recommended Posts