Michai16 Posted March 23, 2014 Report Share Posted March 23, 2014 Chciałbym kupić tą replikę. Chcę spytać o radę czy jest to dobry karabin, i czy nadaje się dla początkujących (najlepiej od kogoś kto posiada takową replikę) (Jako że dopiero zaczynam z asg i będzie to moja pierwsza replika temat umieszczam w zakładce "Jak zacząć?") Quote Link to post Share on other sites
Lafayette Posted March 23, 2014 Report Share Posted March 23, 2014 Mój kuzyn ją posiada. Z tego co obserwujemy przez ostatni rok, to hula bez problemów, na kompletnym stocku na li-po 7,4 Turnigy. Do tej pory zero awarii. Między nią a Cymą postawiłbym znak równości. Z tym, że wykonanie jak to w tanich replikach takie sobie. Ja bym wybrał jakiegokolwiek kałaszka z BOYI, z pewnością będzie bić ją na głowę. No chyba że się napaliłeś, to bierz :D Quote Link to post Share on other sites
arend Posted March 23, 2014 Report Share Posted March 23, 2014 Jeżeli cię na to stać lepiej zainwestować w któregoś Boyja rodziny RKXX lub Cymę o oznaczeniach wyższych niż 028/031. Jeżeli nie to polecę właśnie Cymki rodziny 028/031. Repliki kałaszy produkcji JG nie wyróżniają się niczym poza nijakim wykonaniem. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts