Kaczan Posted May 25, 2014 Report Share Posted May 25, 2014 (edited) Ostatnio poczytałem o dystanserach typu H i zamówiłem. Z ich efektu nie jestem zadowolony nic a nic nie zmieniły. Wręcz przeciwnie jeśli mocno odkręcisz hopa to kulka nie przeleci nawet przez lufę, żeby typ H działał to gumka musi mieć specjalne wcięcia jak to było w mojej stockowej cymoskiej gumie ale tam dystanser H był zbędny. Jak dla mnie to 7zł w błoto, które można było przeznaczyć na dwa dobre piwa. GB od mancrafta? Ten za 900zł? Przypadkiem to nie była seria limitowana? Edited May 25, 2014 by Kaczan Quote Link to post Share on other sites
Rikardo015 Posted May 25, 2014 Report Share Posted May 25, 2014 Nie. Quote Link to post Share on other sites
Gajos999 Posted December 18, 2014 Report Share Posted December 18, 2014 Wspomniany Barrett zmienił właściciela i temat będzie aktualizowany :D Quote Link to post Share on other sites
Gajos999 Posted February 9, 2015 Report Share Posted February 9, 2015 Dzisiaj udało mi się dobić targu i na moim stole wylądowała konwersja mancrafta v2 oraz lufa. Stary typ mancrafta ze zbitą skorupą dał mi możliwość pewnego zamontowania go w body w które wszedł tak jak by był specjalnie do niego :) Zero luzów. Lufa której średnica to chyba 6.03 lub koło tego powala swoją długością, całe 950mm lufy ! Do tego doszła komora Madbulla oraz niebieska gumka również tej firmy. Więcej zdjęć i co dalej z tym się dzieje napiszę później :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts