Mordecai Posted March 26, 2014 Report Share Posted March 26, 2014 Witam. Czy istnieje jakikolwiek zamiennik oryginalnej komory Hop up na inną? Moja niestety się uszkodziła. Dzięki za odpowiedź. Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted March 26, 2014 Report Share Posted March 26, 2014 Istnieje. Jak poświęcisz 10 sekund w google to znajdziesz. Quote Link to post Share on other sites
Mordecai Posted March 26, 2014 Author Report Share Posted March 26, 2014 (edited) Najwyraźniej coś słabo szukam :/ Znalazłem tylko informacje na temat komory HU od CA, ale podobno nie pasuję z powodu innej średnicy niż ta, która jest w A&K (PJ) M60. Bardzo bym prosił o jakąś informację. Edited March 26, 2014 by Mordecai Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted March 26, 2014 Report Share Posted March 26, 2014 Informacja jest taka że szukasz m60 A&K hopup chamber. http://bit.ly/1l44C1V Quote Link to post Share on other sites
Mordecai Posted March 26, 2014 Author Report Share Posted March 26, 2014 Szukałem dokładnie pod takim samym hasłem. Nic ciekawego nie znalazłem. Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted March 26, 2014 Report Share Posted March 26, 2014 Ile stron linków sprawdziłeś? na pierwszej stronie już masz wynik http://shop.ehobbyasia.com/ad-classic-hop-up-chamber-set-for-a-k-m60vn-mk43-series.html#.UzLp9vl5OSo Wyczerpał mi się dzienny limit używania google za userów :P Quote Link to post Share on other sites
Mordecai Posted March 26, 2014 Author Report Share Posted March 26, 2014 (edited) Magiczny napis "Out of stock" :icon_biggrin: Chodziło mi bardziej o zamienniki od innych firm. Jeśli nie ma to spróbuję klejem :D Edited March 26, 2014 by Mordecai Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted March 26, 2014 Report Share Posted March 26, 2014 Wybacz nie zauważyłem w twoich poprzednich postach że znalazłeś komorę AD Classic i o nią ci nie chodzi. Raczej nie ma zamienników dla AD Classic. Nie ma producenta poza A&K który robi repliki w tym standardzie. Nic nie stoi na drodze dalszego szukania w google. Co do 'out of stock' . znasz nazwę produktu - szukaj dalej :icon_wink: Quote Link to post Share on other sites
Mordecai Posted March 26, 2014 Author Report Share Posted March 26, 2014 (edited) Sprawa jest taka, że komora od CA po prostu nie pasuję ( podobno inna średnica), a ta od A&K jest nigdzie niedostępna :/ Taiwangun napisał, że mógłby ją sprowadzić ale potrwałoby to 3 miesiące :0 Może udało by się skleić ją jakimś klejem dwuskładnikowym/żywicą epoksydową? Edited March 26, 2014 by Mordecai Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted March 26, 2014 Report Share Posted March 26, 2014 Stwórzcie Mordecai'owi prywatny temat, bo pytając się o duperele o swoim m60 założył ich już może z 10 :D Nie wiem co on tam knuje, ale jeśli będzie to dalej tak szło, to przerobi tą giwerę na dmuchaną lalę :D Quote Link to post Share on other sites
Mordecai Posted March 26, 2014 Author Report Share Posted March 26, 2014 (edited) Hahahahah :icon_biggrin: Pytam się tylko o klej do metalu i tyle. Znalazłem jeszcze na tej stronie komorę :) KLIK. Edited March 26, 2014 by Mordecai Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts