TECHNIK123 Posted March 28, 2014 Report Share Posted March 28, 2014 Witam. Swego czasu kupiłem gazową repliką pistoletu Steyr M9-A1 firmy ASG. Z tego co się orientowałem sama broń i replika nie są dosyś popularne tak jak i akcesoria do nich. Chciałem zakupić kaburę to tego sprzęciku. Interesuje mnie kydex lub coś ala. Czy jest możliwość coś takiego znaleźć w rozsądnych pieniążkach czy lepiej sprzedać replikę i kupić bardziej popularną (np. Glock alb USP)? Z góry dzięki. Pozdrawiam :) Quote Link to post Share on other sites
Pan_Flint Posted March 28, 2014 Report Share Posted March 28, 2014 Uniwersalka albo na zamówienie. O kydexy dedykowane będzie raczej ciężko. Quote Link to post Share on other sites
SnajperSWD Posted March 28, 2014 Report Share Posted March 28, 2014 Kydex albo PCV( PVC) wykonanie banalne i ładnie wygląda po za tym wygodne i praktyczne. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts