Myszkolak Posted March 31, 2014 Report Share Posted March 31, 2014 Witam wszystkich . Dopiero zaczynam przygode z asg więc niewiem co wybrać na początek (chodzi o sprzęt tzn hełmy kamizelki i ładownice) jakie elementy są najważniejsze Oczywiście chciałbym zmieścić się w kwocie 200-250 zł (bez repliki) Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted March 31, 2014 Report Share Posted March 31, 2014 Po pierwsze - ochrona oczu. Potem buty z usztywnieniem kostki, może jakaś osłona na zęby i nos (maska siatkowa, arafatka), nakolanniki. Kamizelkę czy pasoszelki warto kupić tylko jeśli ma się co w nich nosić. Quote Link to post Share on other sites
Myszkolak Posted March 31, 2014 Author Report Share Posted March 31, 2014 Rozumiem a jeśli zależy mi koniecznie na kamizelce taktycznej z zakrytym przodem i tyłem , to ile by mnie to kosztowało ( w granicach zdrowego rozsądku ) czy ta na początek będzie dobra ??? http://www.taiwangun.com/kamizelka-taktyczna-aav-fsbe-multicamo-8fields?from=listing&campaign-id=14 Quote Link to post Share on other sites
Myszkolak Posted March 31, 2014 Author Report Share Posted March 31, 2014 lub ta http://www.taniemilitaria.pl/kamizelka-taktyczna-kam-p-538.html Quote Link to post Share on other sites
wikitor99 Posted March 31, 2014 Report Share Posted March 31, 2014 Poczytaj lepiej o sklepie "taniemilitaria" ;) Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted April 1, 2014 Report Share Posted April 1, 2014 (edited) Myszkolak, co masz zamiar nosić w tej kamizeli? To jest podstawowa sprawa. Jaką masz replikę, bo jeśli np G36, AK lub STG44, to magi nie wejdą do tych ładownic. Ps Przeczytaj to co napisał MarekMac i przemyśl priorytety zakupów. Edited April 1, 2014 by Powała Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted April 1, 2014 Report Share Posted April 1, 2014 Jeśli chcesz po prostu mieć kamizelkę z zakrytym przodem i tyłem, a nic w niej nie będziesz nosił to kup to. Serio. Pusta kamizelka to tylko zbędny wydatek forsy, który w dodatku brzydko i śmiesznie wygląda więc warto wziąć jak najtańszą. A i nie za bardzo jest sens brania kamizelki na przyszłość jeśli nie ma się konkretnej wizji co się będzie nosić w tej kamizelce. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts