Stri3lok Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 Cześć wszystkim :) mam pytanie czy opłaca sięna pierwszy raz kupić taką replikę?: http://www.taiwangun.com/jg068-m5-s5-jg?from=listing&campaign-id=19 piszcie jeśli nie to dlaczego, jestem nowy ;) Quote Link to post Share on other sites
wikitor99 Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 Opłaca, się. Z tego co kajarzę "specjalistą" od tych MP5 jest Powała. Na pewno Cię uświadomi, że warto ją wziąść na początek. :icon_lol: Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 (edited) Na pewno warto ale tę. Tańsza i bardziej mobilna, bo ma składaną kolbę. Do tego kulki i będzie OK. Pamiętaj o dobrych okularach ochronnych. Edited April 2, 2014 by Powała Quote Link to post Share on other sites
Stri3lok Posted April 2, 2014 Author Report Share Posted April 2, 2014 Mhm, Dzięki :) przeszukując strony trafiłem też na Gunfire.pl. Co możecie o tym powiedzieć? znalazłem jeszcze http://gunfire.pl/product-pol-1152200412-Replika-karabinka-DG-07.html?rec=101002102 co sądzicie o tym? Nie znam się a nie chce potem żałować zakupu bo i tak będę sporo zbierał na swoją pierwszą replikę :) Quote Link to post Share on other sites
wikitor99 Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 Na 100% MP5 będzie lepsze od wyrobów dragona Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 Errata do mojej wiadomości: replika kulki Quote Link to post Share on other sites
Stri3lok Posted April 2, 2014 Author Report Share Posted April 2, 2014 Fajna ta replika :) a jak w razie czego można by ją tuningować fajnie? bo pierwszą replikę mam zamiar długo używać i jakbym chciał czegoś lepszego po prostu bym ją podkręcił trochę. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted April 3, 2014 Report Share Posted April 3, 2014 (edited) Używam mojego MP5SD6 od 5-ciu lat. Tuningowałem ją ponad rok temu: - tuning, - preclufa, - gumka, - wzmocnienie gearboxa. Replika sprawuje się idealnie, osiąga stabilne 420 fps i zasięg skuteczny <60 m. Używam wyłącznie tych kulek i tej baterii. Edited April 3, 2014 by Powała Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts