Wz94 Posted April 3, 2014 Report Share Posted April 3, 2014 Witam. Poszukuję sprawnego magazynka do repliki Beretty M92fs GBB firmy KWC. Przeszukałem pół internetu i nie znalazłem. Moja replika jest wykonana z absu, często pod tą samą nazwą wyskakuje replika metalowa. Chodzi pistolet z tego filmiku: http://www.youtube.com/watch?v=hxoRlytF8a0 Bardzo wątpie że znajdę magazynek do tej Beretty ale może są jakieś pasujące zamienniki? Może któryś z kolegów miał już z tym do czynienia. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
TehZAWADA Posted January 22, 2015 Report Share Posted January 22, 2015 Mam taką właśnie berettę i magazynek mi szlag trafił... Widziałem kiedyś magi od KWC na jakiejś zagranicznej stronie za około 30 dolarów, ale jakoś ich teraz nie mogę odszukać, szkoda, bo dosyć daleko strzela, a nie wiem czy magi od innego producenta tu wejdą :/ Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts