tofik___ Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 ...Dziś słyszałem pare historyjek o gościach co słali swoje CA po 5 razy w roku do serwisu... A słyszałeś moją historyjkę ? Moja historyjka jest taka, że mam prawie rok mp5 CA i nic nigdy nie nawaliło. Według mnie trafiłeś na słaby model... pozdrawiam Opowieści co się psuje i jak w CA dostępne są w innych tematach forum. Proszę o nie ciągnięcie tematu pt "Co lepsze - TM czy CA"./mod Quote Link to post Share on other sites
Johan_JK Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 Witam MP5A5 TLF CA od października/listopada 2004 ( dokładnie niepamiętam). Wystrzelone około 30 tyś kulek i : - na poczatku padł silnik, wciągu pierwszych 2-ch miesięcy, - i to wszystko. Sorka, jeśli post nie jest na temat Quote Link to post Share on other sites
szalony jack pirat Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 Po kolejnym ładowaniu.... A tam, trzeba twardym być i tyle. Która generacja mp5 to jest? Masz czarny, czy srebrny GB? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts