adam7841 Posted April 5, 2014 Report Share Posted April 5, 2014 Witam tak jak w temacie sorry jeśli na forum jest juz taki temat ale narazie nie miałem czasu ich przejżeć więc chodzi o to czy ktoś nosił te okulary które zaraz podam, nie ufam im - http://gunfire.pl/pr...lary-zolte.html - ... chce mieć dwie barwy) - http://militarialodz...lle-p-1970.html dodam, że chce dopiero zacząc swoją przygode z arisoftem. Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted April 5, 2014 Report Share Posted April 5, 2014 Okularom bym nie ufał za żadne skarby, gogle - nie za taką cenę. Ostatnio na strzelance widziałem okulary Bolle, które pękły w pół z niewiadomych przyczyn :D W każdym razie za cenę 230zł możesz kupić gogle ESS NVG (~80zł) i do tego ESS ICE/Crossbow/Crosshair (bywają po 80-130zł) z dodatkowymi szybkami. ESSy są w światowej czołówce jeśli chodzi o ochronę balistyczną oczu. Link to post Share on other sites
White1981 Posted April 6, 2014 Report Share Posted April 6, 2014 Polecam Uvex-Ivo. Firma specjalizuje się w produktach ochrony ''ciała'' więc wiedzą co robią, a cena jest 2x mniejsza niż najtańsze ESS czy Bolle Link to post Share on other sites
samael16 Posted April 6, 2014 Report Share Posted April 6, 2014 Ale Essy w przeciwieństwie do uvexów wytrzymają ostrzał z broni palnej. Link to post Share on other sites
adam7841 Posted April 6, 2014 Author Report Share Posted April 6, 2014 (edited) Dzięki za odpowiedz :icon_biggrin: atak off topic sorry że nie w tym temacie czy w militariałódż można kupować ? można zaufać ? :icon_biggrin: W każdym razie za cenę 230zł możesz kupić gogle ESS NVG (~80zł) ... srysly ? fajne są ale 80!? tu kosztują 330 ok złociszy :( ... Chyba je kupie :icon_biggrin: Edited April 6, 2014 by adam7841 Link to post Share on other sites
samael16 Posted April 6, 2014 Report Share Posted April 6, 2014 A szukaj po innych sklepach to znajdziesz, niekoniecznie aż tak tani jak 80zł ale są. Osobiście nie ufam normie europejskiej normie f jako zabezpieczeniu moich oczu. Link to post Share on other sites
Powała Posted April 7, 2014 Report Share Posted April 7, 2014 (edited) Adam, tutaj masz solidne gogle za 60.- PLN. Masz w nich trzy kolory szybek i gwarancję dobrego zabezpieczenia oczu. Nie wydawaj pieniędzy be sensu, na dodatek w sklepie do którego osobiście i z doświadczenia mam zaufanie <0. Jeśli okulary to UVEX-Iwo. Edited April 7, 2014 by Powała Link to post Share on other sites
MarekMac Posted April 7, 2014 Report Share Posted April 7, 2014 Defendery mam i polecić mogę. Link to post Share on other sites
adam7841 Posted April 7, 2014 Author Report Share Posted April 7, 2014 (edited) dzięki wszystkim za pomoc chyba kupie te za 60 złoty od Powała :icon_smile: osobiście teraz mogę powiedzieć, że mam te 12 lat ale bardzo się wojskiem interesuje juz nawet mam mundur wz 93 chyba nie orginalne ale dla mnie nie jest to ważne :icon_smile: temat do zamknięcia :D Edited April 7, 2014 by adam7841 Link to post Share on other sites
Recommended Posts