Michail Posted December 5, 2015 Report Share Posted December 5, 2015 Bardzo dobra obsługa klienta jak również serwis. W przypadku zamówień specjalnych również otwarci na współpracę. Do tej pory nie miałem żadnych zażaleń co do zamówień. Jeżeli mam możliwość to polecam znajomym. Quote Link to post Share on other sites
ferriz Posted January 27, 2016 Report Share Posted January 27, 2016 Bardzo dobry kontakt niezależnie czy jest to dzień roboczy czy też wolny od pracy. Profesjonalne podejście do klienta, możliwość 'dogadania się' przy większych zamówieniach. Dodatkowo w paczce z zamówieniem znalazło się kilka gratisów. Polecam! Quote Link to post Share on other sites
Armatage Posted April 14, 2016 Report Share Posted April 14, 2016 Drugie zakupy (z okazji ich promocji i mojego powrotu do ersoftu), wszystko ok, szybka wysyłka. Już prawie byłem zły, że pomylili adres dostawy ale to ja źle wpisałem :icon_lol: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts