antek2004 Posted April 15, 2014 Report Share Posted April 15, 2014 Hej chciałem się zapytać czy na start mogę kupić tą oto replikę http://www.taiwangun.com/cm-032-wooden-style-cm?from=listing&campaign-id=19 bo sam jestem zielony w "EjrSoftach" proszę o szybką odpowiedż bo jak wcześniej mówiłem jestem dość zielony w tym sporcie. Quote Link to post Share on other sites
UberSoldier Posted April 15, 2014 Report Share Posted April 15, 2014 Tak, jak najbardziej się nadaje na pierwszą replikę tylko pytanie czy nie będzie Ci przeszkadzać jej długość. No i nie zapominaj o atestowanej ochronie oczu i dobrych kulkach (G&G, Madbull, Guarder). Quote Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted April 15, 2014 Report Share Posted April 15, 2014 Dobry wybór- ma potencjał tuningowy i w miare standardowe części. P.S. Pamiętaj o ochronie oczu i dobrych kulkach- bo kulki to najtańszy tuning repliki :D Quote Link to post Share on other sites
antek2004 Posted April 15, 2014 Author Report Share Posted April 15, 2014 Dzięki wielkie :) Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Mati86 Posted April 16, 2014 Report Share Posted April 16, 2014 jest dostępna = możesz :) a tak poważnie, jeśli masz możliwość obejrzenia jej w sklepie to polecam. To niezły klocek który wydaje się nie wielki na zdjęciach :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts