MarekMac Posted April 20, 2014 Report Share Posted April 20, 2014 Jakiś biedacki telefon. Ja na swoim nie mam problemu z pisaniem poprawnie. Quote Link to post Share on other sites
zuchantek Posted April 20, 2014 Author Report Share Posted April 20, 2014 Oj nie wiem czy biedacki... Po prostu nie mam czasu a jak komuś coś nie pasuje proszę bardzo o usunięcie posta :)) Quote Link to post Share on other sites
Szturmowysnajper Posted April 20, 2014 Report Share Posted April 20, 2014 Zalicytuj, bo jeżeli jest tak jak w opisie i na zdjęciach to warto :) Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted April 20, 2014 Report Share Posted April 20, 2014 Zalicytuj, bo jeżeli jest tak jak w opisie i na zdjęciach to warto :icon_smile: Powiedział spec, co sam niecałe dwa dni temu prosił o pomoc w doborze repliki... Oj nie wiem czy biedacki... Po prostu nie mam czasu a jak komuś coś nie pasuje proszę bardzo o usunięcie posta :icon_smile:) Czyli wolisz pokazać swój olewacki stosunek do nas niż poświęcić kilka sekund na wstawienie polskich znaków? Brawo... Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted April 21, 2014 Report Share Posted April 21, 2014 Aukcja zakończona na 270.- PLN. Zuchantek, to Ty kupiłeś :icon_question: Quote Link to post Share on other sites
zuchantek Posted April 21, 2014 Author Report Share Posted April 21, 2014 Powiedział spec, co sam niecałe dwa dni temu prosił o pomoc w doborze repliki... Czyli wolisz pokazać swój olewacki stosunek do nas niż poświęcić kilka sekund na wstawienie polskich znaków? Brawo... Straszne błędy popełnię popełnię samobójstwo... Aukcja zakończona na 270.- PLN. Zuchantek, to Ty kupiłeś :icon_question: Powiem Panu ,że dużo osób mi odradzało ten zakup i myślę ,że dobrze zrobiłem ponieważ w sklepie jest o około 70-80zł droższa, a w domu ochraniacze mam więc okularki nie były mi potrzebne. Ale dziękuje Panu ,że Pan chciał mi pomóc w tym zakupie przy okazji dowiedziałem się troszkę więcej o tej replice :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts