mazak Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Witam, zamierzam kupic od kolegi M4 S-system. Niestety jest bez przeziernika. Jak sie tam ten przeziernik montuje? Na sruby czy jest jakas mala szyna obok tej duzej? W ofercie sklepowej nie znalazlem przeziernika do eSki, ale widzialem bardzo podobny ICSa tylko ze montowany na szynie. Nigdzie nie ma standartowego od eSki. Chcialbym uzupelnic ten model o przeziernik oryginalny od eSki, a nie na szyne. Pozdrawiam, Mateusz Quote Link to post Share on other sites
Ajax Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 W s-system przeziernik montowany jest na bolcu, z tym ze jest tam jeszcze spręzyna (sam przeziernik jak i muszka sa skladane). Podaj jakis link do zdjecia tego przeziernika a postaram sie powiedziec czy ma jakies szanase na zamontowanie. Quote Link to post Share on other sites
NFZ_Mazikos Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 WITAM!! Może będę mógł pomóc tym linkiem: http://www.wgcshop.com/pcart/shopper.php?i...at_Marui%20AEGs POZDRAWIAM!! RM Quote Link to post Share on other sites
mazak Posted July 19, 2005 Author Report Share Posted July 19, 2005 Mi chodzi o ten caly modul, a nie o sama dziurke przeziernika. Chce wiedziec jak jest on zamontowany do korpusu. Pozdro Quote Link to post Share on other sites
Ajax Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Caly modul przeziernika jest skladany a bolecc mocujacy widac na linku podeslanym przez NFZ_Mazikos'a. Caly modul jest skladany. Osobiesie watpie zeby jakikolwiek suplikat tam pasowal bo m4ss ma dosc orginalny spoosb monatrzu. Quote Link to post Share on other sites
Hoplita Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 czegos nie rozumiem... tylny flip-up nie jest na szynie? 8O Quote Link to post Share on other sites
mazak Posted July 19, 2005 Author Report Share Posted July 19, 2005 Nie, on nie jest na szynie :D On jest ponizej szyny, ale nie wiem jak on jest zamocowany... Quote Link to post Share on other sites
Hoplita Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Nie, on nie jest na szynie :D On jest ponizej szyny, ale nie wiem jak on jest zamocowany... coz... wobec tego to jest jakis beton. Quote Link to post Share on other sites
Ajax Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 ehh moze nie wystarczajco jasno sie wyrazilem... Cały moduł jest zamontwany na bolcu (dokręcanym specjalną nakłdaka). A na module zamontany jest ruchomy elelmnt przeziernika który notabene też trzyma się na bolcu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts