maszew Posted April 29, 2014 Report Share Posted April 29, 2014 Witam wszystkich. Jakiś czas temu przerabiałem full-auto - naprawiłem :) Postrzelałem - odłożyłem na półkę. Kilka dni temu biorę, ładuję i chcę strzelać - a tu wywala mi cały gaz... Co dziwniejsze, mam dwa magazynki i dzieje się tak w obu przypadkach - więc pewnie wina leży po stronie pistoletu. Czy ktoś ma może jakiś pomysł. Z góry dziękuję :) Quote Link to post Share on other sites
Snipernr1 Posted April 29, 2014 Report Share Posted April 29, 2014 Jakiego dokładnie gazu używasz? Quote Link to post Share on other sites
blackblut Posted April 29, 2014 Report Share Posted April 29, 2014 Zbijak wraca po uderzeniu w zawór? Nie nalecial ci tam piasek? Quote Link to post Share on other sites
maszew Posted April 29, 2014 Author Report Share Posted April 29, 2014 hmmm.. dodatkowo - wygląda jakby w ogóle nie ruszał blowback. Po prostu po naciśnięciu spustu z lufy leci gaz i nin więcej się nie dzieje. Quote Link to post Share on other sites
maszew Posted May 22, 2014 Author Report Share Posted May 22, 2014 Nikt nie ma żadnego pomysłu?... To może chociaż jest jakiś dobry serwis (najchętniej w Wawie), który nie boi się gaziaków? Quote Link to post Share on other sites
MacKraw Posted July 17, 2014 Report Share Posted July 17, 2014 (edited) a nie zacina Ci się przypadkiem zawór górny w magazynku?? Albo mam lepszy pomysł (dla Ciebie gorszy): przerabiając full auto podpiłowałeś tę zapadkę za mocno i teraz ona nie chwyta zbijaka? A co do full auto- nie zawsze trzeba przerabiać, czasem wystarczy mocniejszy gaz. U mnie było ok, kupiłem gg od umarexa (h&k) i waliło na full auto. Na nabicu predatorem od abbeya było ok, także za słaby gaz nie mógł pobić zamka i ta zapadka w ogóle nie chwytała. (to tak dla innych :)) Edited July 17, 2014 by MacKraw Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts