VVojo Posted April 29, 2014 Report Share Posted April 29, 2014 Cześć. Problem wygląda następująco, otóż rączka przeładowania w karabinku M16A4 Firmy PJ nie blokuje się, ile bym ciągnął do tyłu, nie zatrzyma się w takim położeniu, abym mógł dostać się do systemu hop-up. Czy ten problem zalicza się do gwarancji? Pozdrawiam Was. Quote Link to post Share on other sites
Borovix Posted April 29, 2014 Report Share Posted April 29, 2014 W eMkach ta dźwignia automatycznie powinna wracać, więc ciesz się, bo twoja replika działa jak powinna. Quote Link to post Share on other sites
Xelrah Posted April 29, 2014 Report Share Posted April 29, 2014 Klapka od hop-up powinna się odblokować zaraz po odciągnięciu rączki i zostać w dolnej pozycji. Jeśli nie to spróbuj ją odciągać naciskając mocniej na jedną ze stron rączki (tak żeby była pod skosem gdy za nią ciągniesz). U mnie minimalnie podniesienie prawej strony zawsze działa bo rączka ma lekki luz. Quote Link to post Share on other sites
VVojo Posted April 29, 2014 Author Report Share Posted April 29, 2014 Klapka od hop-up powinna się odblokować zaraz po odciągnięciu rączki i zostać w dolnej pozycji. Jeśli nie to spróbuj ją odciągać naciskając mocniej na jedną ze stron rączki (tak żeby była pod skosem gdy za nią ciągniesz). U mnie minimalnie podniesienie prawej strony zawsze działa bo rączka ma lekki luz. pomogłeś mi tym wpisem, choć u mnie ten "luz" jest bardzo wyraźny, ale chyba nie będę się zbytnio przejmował, dzięki! Quote Link to post Share on other sites
Mordecai Posted April 29, 2014 Report Share Posted April 29, 2014 A tak na przyszłość, do gwarancji, właściwie zalicza się tylko gearbox. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts