akidamo Posted May 3, 2014 Report Share Posted May 3, 2014 (edited) Cześć! Ostatnio znalazłem takie "cudeńko" i nie wiem, czy to może być czy to bardziej jakis syf. Lepiej mi pomóżcie czy wybrać to, czy drugiego za 1500 zł od King Arms. http://www.military....eg-430901_9285t Edited May 3, 2014 by akidamo Quote Link to post Share on other sites
relativy Posted May 3, 2014 Report Share Posted May 3, 2014 Pierwsze pytanie, kto to w ogóle produkuje? Bo nic nie napisali. Ciężko więc w ogóle stwierdzić jaka jest jakość tych bebechów. Kolejna rzecz, raczej trochę subiektywna, to plastikowe drewna... Czy warto? A to już sam musisz sobie odpowiedzieć, jeżeli serwis nie jest dla ciebie niczym trudnym, to czemu nie? Kupując go za 600zł i tuningując za 900zł będzie lepszy od KA. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted May 3, 2014 Report Share Posted May 3, 2014 To jest king arms, i ktoś Ci go właśnie wykupił, hehe. ps. nie, to nie ja. Quote Link to post Share on other sites
akidamo Posted May 3, 2014 Author Report Share Posted May 3, 2014 (edited) O tuningu nie mam zielonego pojęcia, to znaczy, że nie biorę. Edited May 3, 2014 by akidamo Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted May 3, 2014 Report Share Posted May 3, 2014 jak będzie dostawa, to cena będzie regularna, a nie wyprzedażowa. Quote Link to post Share on other sites
Krzysztof63 Posted September 25, 2016 Report Share Posted September 25, 2016 Podepnę się pod temat. Jestem całkowitym profanem, jeśli chodzi o ASG, ale interesuje mnie Thompson M1928. Znalazłem oferty w dwóch sklepach, ale jest to produkcja Cybergun. Ktoś wie, gdzie w Polsce można kupić tomka produkcji King Arms (ponoć jest nieco lepszy)? Albo może jakiś przyjazny i w miarę tani sklep zagraniczny? Przekopałem chyba wszystkie polskie sklepy internetowe (kilka wieczorów), ale poza tymi dwoma cybergunami nic nie znalazłem. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts