minus25 Posted December 30, 2014 Report Share Posted December 30, 2014 (edited) (...) i tak nie można przewozić :/ Taki wniosek wyciągnąłeś z całej tej dyskusji??? Edited December 30, 2014 by minus25 Quote Link to post Share on other sites
KonradMK Posted December 30, 2014 Report Share Posted December 30, 2014 (edited) LOL. Ja znowu przewoziłem replikę, tym razem Kriss Vector od KWA. Było trochę jaj bo leciałem z L.A. do Chicago najpierw American Airlines więc TSA w ogóle nie chciało zaglądać do walizki bo powiedzieli że to nie broń więc ich to nie obchodzi a potem przy odprawie w Chicago z British Airways laska mi powiedziała że przewozę broń -> hindus z call center do ktorego dzwoniłem przed wylotem wpisał wszystko co mu powiedziałem (replika airsoft, butla hpa, regulatory, mamba paintballowa itd) jako "Sporting weapons" :icon_biggrin: Znowu musiałem tłumaczyć co to jest i dobrze że do odlotu była jeszcze godzina, zerknęli do walizki i poleciałem z bagażami do Londynu gdzie walizki od razu poszły do samolotu do Warszawy. Niestety co lot to inna procedura (poprzednim razem przyczepili mi do walizki etykietki "Firearms") więc trzeba twardo stać przy swoim i tłumaczyć jak wole przy kole. Edited December 30, 2014 by KonradMK Quote Link to post Share on other sites
virusisko86 Posted January 18, 2015 Report Share Posted January 18, 2015 Kriss Vector zarabista replika gazowa. Miales szczescie ze Londynie byłes tylko przelotem bo ci to dopiero maja prawo ASG;). Quote Link to post Share on other sites
KonradMK Posted January 31, 2015 Report Share Posted January 31, 2015 Tranzytem lecąc nie ma problemu. Nigdy bym do UK nic nie przywiózł, mam wrażenie że brytole są głupsi od Amerykanów Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts