PshemoNAM Posted May 5, 2014 Report Share Posted May 5, 2014 Witam. Chciałbym zapytać, czy ktokolwiek miał już do czynienia z tym sklepem -> navy.pl Nigdzie nie znalazłem żadnych opinii na jego temat, ani osób którzy zrobiliby tam jakiekolwiek zakupy. To chyba coś nowego na polskim rynku airsoftowym. Quote Link to post Share on other sites
LeszekPL Posted June 3, 2014 Report Share Posted June 3, 2014 Dołączam się do pytania poprzednika, bo jako chyba jedyny sklep mają G36C Aresa Quote Link to post Share on other sites
Niewidzialny^^ Posted July 16, 2014 Report Share Posted July 16, 2014 Jako że jestem z Wrocławia to zamówiłem sobie kilka rzeczy z odbiorem osobistym i sposobem płatności: płatność przy odbiorze. Jednak moje zdziwienie było ogromne gdy po 2 dniach na maila dostałem info że zamówienie anulowane z powodu ,,błędów stanu magazynu''. Zadzwoniłem na podany numer- okazało się że odbiera jakaś kobieta i mówi że to pomyłka... Zadzwoniłem na numer dokładnie sprawdzony z podanym, odebrała ta sama kobieta i dała mi numer do kogoś kto niby to prowadzi, dzwonie więc na kolejny numer i uwaga uwaga ! Pan Tomasz okazuje się znowu być kobietą- znowu pomyłka... Wybrałem się więc pod podany adres, żadnych szyldów ani reklam, adres to mieszkanie w bloku... Zdecydowanie nie polecam zamawiania z płatnością z góry- 0 kontaktu ze sprzedawcą, na maila oczywiście też mi nikt nie odpisał.... Quote Link to post Share on other sites
Magik_TTK Posted March 10, 2016 Report Share Posted March 10, 2016 Sklep wydaje się podejrzany, pod tym samym nr konta, adresem itd znajduje się także taki sklep: http://trzeciwymiarsnu.pl Albo właściciel zmienił branże, albo "śmierdzi" tu lewizną. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts