antek2004 Posted May 9, 2014 Report Share Posted May 9, 2014 Hej chciałem się was zapytać czy na początek mogę kupić tą oto replikę http://gunfire.pl/product-pol-1152203170-Replika-karabinka-Specna-Arms-SA-B04-Half-Tan.html#login_popup na tuning i inne mam 300 zł czy tą replikę opłaca się kupić ? Link to post Share on other sites
relativy Posted May 9, 2014 Report Share Posted May 9, 2014 Możesz brać. Na początek starczy wymiana samej gumki. No i pamiętaj o dobrej ochronie oczu. Link to post Share on other sites
antek2004 Posted May 9, 2014 Author Report Share Posted May 9, 2014 Możesz brać. Na początek starczy wymiana samej gumki. No i pamiętaj o dobrej ochronie oczu. Dzięki wielkie Możesz brać. Na początek starczy wymiana samej gumki. No i pamiętaj o dobrej ochronie oczu. Wielkie dzięki Link to post Share on other sites
OFF Posted May 9, 2014 Report Share Posted May 9, 2014 Nie wiem czego nie zrozumiałeś jak pisałem żebyś poszukał tematu o tej replice.. w każdym razie masz okazję by naprawić swój błąd. Link to post Share on other sites
Recommended Posts