Grey Posted May 12, 2014 Report Share Posted May 12, 2014 (edited) Temat nietypowy, ale wiem, że nie każdy śledzi wiadomości na głównej, a film którego link jest poniżej jest o MILSIMie. To nie jest relacja, tylko fabuła, która jest pokazaniem potencjału i pewnej 'poetyki'. Chcielibyśmy zrobić większy film, ale do tego potrzebujemy wsparcia społeczności, kasy i pomocników. Zapraszam:[/media] [media] Edited May 12, 2014 by Grey Quote Link to post Share on other sites
sanex Posted May 30, 2014 Report Share Posted May 30, 2014 (edited) Zmieńcie operatora kamery, brakuje Wam dynamicznych ujęć, wąskich kadrów, film wypadałoby podkolorować tak jak jest teraz w modzie: cienie>cross>zieleń, światła>cross>błękit Dźwięk jest do bani, że szok. Ogólnie dla mnie słabo, nudzi i nie ogląda się przyjemnie. Edited May 30, 2014 by sanex Quote Link to post Share on other sites
danesz Posted May 30, 2014 Report Share Posted May 30, 2014 A moim zdaniem idea fajna. Podkolorowanie - w żadnym wypadku. Popsuje tylko efekt. Dźwięk.. Dziwnie podstawiony głos. Sztuczny jakoś. Ogólnie zajawkę oglądało mi się sympatycznie. Całość z pewnością obejrzę i zapiszę . :> Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
rafbed494 Posted May 30, 2014 Report Share Posted May 30, 2014 Oglądałem zaraz po wrzuceniu tego filmika. Ma potencjał jednak trochę nudny. Jednak mimo to spodobało mi się. Quote Link to post Share on other sites
Indywidualista Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 Dla mnie - bomba. Pamiętajcie: krytykujących zawsze o 1.000.000 więcej od tworzących. Udanej realizacji! Quote Link to post Share on other sites
marcin_d Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 I co z tym filmem? Może jakiś fundraising zróbcie? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts