Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Replika za 600 zł.

Recommended Posts

Witam,

do wydania na replikę mam 600 zł. NIe interesują mnie AK i G36, MP5. Na oku mam M4 i AUG, no chyba, że istnieje coś jeszcze i mi po prostu do głowy nie przyszło.

Jak wyżej pisałem mam do wydania 600 zł wszystko inne już posiadam, umundurowanie, ochronę oczu od UVEXa, kulki G&G, buty etc.

Ale do rzeczy, lepiej będzie kupić M4 od Specny i na początek wymienić w niej jedynie gumkę czy lepiej kupić AUG od JG i za +/- 200 zł różnicy między przeznaczyć na jakiś tuning AUG?

Pozdrawiam.

EDIT:

Z góry zaznaczam, że czytałem co nie co o tych replikach na forum i dalej jest mi ciężko wybrać co będzie lepsze na początek.

Jednak znalazło się dodatkowe 100 zł tak więc jestem w stanie wydać 700 zł na replikę.

Edited by BobaFett

Za augiem przemawia gb v3. Solidny, i żywotny dopóki się w nim nie grzebie. Body to abs, rączka lubi odpaść, lufa czasem tak samo.

Na twoim miejscu łyknął bym specne, wymienił gumkę na systemę energy i na tym zakończył tuning. Ewentualnie oddał do jakiegoś magika na wymianę drutów, przegląd zerowy, i porządne złoźenie flaków.

Dzięki za odpowiedź.

Właśnie też myślałem o wymianie kabli, bo to straszna tanioch,a ma znaczenie o ile"magik" nie zarząda kosmicznej sumy.

Zastanawiałem się też nad M4 Boder Patrol od EA, poczytałem i wiem, że to porządna replika z tym, że zastanawiam się jak wygląda sprawa z FPSami. Jak by nie było jest to 100 FPSów różnicy.

Jak masz hajs na Evo to bierz Evo i się nie zastanawiaj nawet i bierz. Na zbrojowni swego czasu wkładali 120stki do tych replik bez utraty gwarancji (chyba płaciło się tylko za sprężynę), a wtedy masz na chrono 420FPS i ładny zasięg dzięki komorze King Armsa.