BobaFett Posted May 15, 2014 Report Share Posted May 15, 2014 (edited) Witam, do wydania na replikę mam 600 zł. NIe interesują mnie AK i G36, MP5. Na oku mam M4 i AUG, no chyba, że istnieje coś jeszcze i mi po prostu do głowy nie przyszło. Jak wyżej pisałem mam do wydania 600 zł wszystko inne już posiadam, umundurowanie, ochronę oczu od UVEXa, kulki G&G, buty etc. Ale do rzeczy, lepiej będzie kupić M4 od Specny i na początek wymienić w niej jedynie gumkę czy lepiej kupić AUG od JG i za +/- 200 zł różnicy między przeznaczyć na jakiś tuning AUG? Pozdrawiam. EDIT: Z góry zaznaczam, że czytałem co nie co o tych replikach na forum i dalej jest mi ciężko wybrać co będzie lepsze na początek. Jednak znalazło się dodatkowe 100 zł tak więc jestem w stanie wydać 700 zł na replikę. Edited May 15, 2014 by BobaFett Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted May 15, 2014 Report Share Posted May 15, 2014 Za augiem przemawia gb v3. Solidny, i żywotny dopóki się w nim nie grzebie. Body to abs, rączka lubi odpaść, lufa czasem tak samo. Na twoim miejscu łyknął bym specne, wymienił gumkę na systemę energy i na tym zakończył tuning. Ewentualnie oddał do jakiegoś magika na wymianę drutów, przegląd zerowy, i porządne złoźenie flaków. Quote Link to post Share on other sites
Rikardo015 Posted May 15, 2014 Report Share Posted May 15, 2014 Zależy ja bym brał specne + gumka:). Quote Link to post Share on other sites
Erkiii Posted May 15, 2014 Report Share Posted May 15, 2014 Imo lepiej specne, chyba, ze dolozysz jeszcze stówke to http://zbrojownia.linuxpl.com/index.php?cPath=23_176 Quote Link to post Share on other sites
Obi-Wan Posted May 15, 2014 Report Share Posted May 15, 2014 Też bym wziął specnę Quote Link to post Share on other sites
BobaFett Posted May 15, 2014 Author Report Share Posted May 15, 2014 Dzięki za odpowiedź. Właśnie też myślałem o wymianie kabli, bo to straszna tanioch,a ma znaczenie o ile"magik" nie zarząda kosmicznej sumy. Zastanawiałem się też nad M4 Boder Patrol od EA, poczytałem i wiem, że to porządna replika z tym, że zastanawiam się jak wygląda sprawa z FPSami. Jak by nie było jest to 100 FPSów różnicy. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted May 15, 2014 Report Share Posted May 15, 2014 Jak masz hajs na Evo to bierz Evo i się nie zastanawiaj nawet i bierz. Na zbrojowni swego czasu wkładali 120stki do tych replik bez utraty gwarancji (chyba płaciło się tylko za sprężynę), a wtedy masz na chrono 420FPS i ładny zasięg dzięki komorze King Armsa. Quote Link to post Share on other sites
BobaFett Posted May 15, 2014 Author Report Share Posted May 15, 2014 Ok w takim razie przeliczę wszystko, zastanowię się i wezmę albo M4 SA jak kasy braknie albo M4 od EA, bo mnie nakierowaliście. Dzięki wielkie, myślę, że temat do zamknięcia. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts