Snoozior Posted May 17, 2014 Report Share Posted May 17, 2014 Witam. Przeglądałem ostatnio gunfire i znalazłem takie cudo. http://gunfire.pl/product-pol-1152200178-Replika-pistoletu-3-8-MP-Compact.html Nigdzie nie mogłem znaleźć żadnych opinii.Ktos ma,strzelał albo trzymał w łapie przynajmniej ? Wszelkie info mile widziane :D Quote Link to post Share on other sites
k-dudzio Posted May 28, 2014 Report Share Posted May 28, 2014 Witam, posiadam taka klameczkę i mogę powiedzieć że jest świetna, nam parę klamek ale ta najlepiej leży w ręce, jak na replikę napędzana gg to ma przyzwoitego kopa, w komplecie sa nakładki na chwyt w celu dopasowania do dłoni, jedynym minusem jest regulacja hopa, ale można przecież ja sobie raz ustawić pod np kuleczki 0,25, ale jedno co mnie w niej zaskoczyło to to ze można bez problemów z niej strzelać przy temperaturze w granicach 5 stopni , po wymianie lufy i gumki moc wzrosła do 305 fpsów a zasięg po linij prostej to około 20-25 m. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts