szymucha2353 Posted May 20, 2014 Report Share Posted May 20, 2014 Witam. Jest na forum sporo pytań o przedłużenia luf do replik serii M4, jednak wszystkie jakie znalazłem są montowane za pomocą gwintu 14mm lewoskrętnego/CCW. Mam replikę firmy G&P i chcę używać w niej lufy 375mm, nie 300mm jaka jest montowana w niej w stoku. Replika: http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=4885 Myślałem też o wymianie lufy zewnętrznej, ale z powodu sposobu mocowania w body artapy rury gazowej (a właściwie jego braku) i ceny nowej lufy (ze zwykłą eMkową lufą wygląda trochę lipnie, lepiej pasowała by pewnie lufa zewnętrzna madbulla - norveske) jest to raczej opcja ostateczna. Pozdrawaim. Quote Link to post Share on other sites
CerberBP Posted May 20, 2014 Report Share Posted May 20, 2014 To tak w kwestiach "przemyślenia z mojego dzienniczka"? Bo domyślam się ale wyraźnie nie widzę, czy ty tu opisujesz problem na temat, którego chcesz pomocy czy co? Quote Link to post Share on other sites
szymucha2353 Posted May 20, 2014 Author Report Share Posted May 20, 2014 Opcja edytowania sie ulotniła, więc nie moge skrócić mojego wczesniejszego wywodu :) Powinienem na końcu napisać: "Proszę o informacje/porady/linki z pasującymi przedłużkami". Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted May 20, 2014 Report Share Posted May 20, 2014 Silesiafactory, zamów przedłużkę, a w uwadze napisz jakie gwinty potrzebujesz. Quote Link to post Share on other sites
szymucha2353 Posted May 20, 2014 Author Report Share Posted May 20, 2014 (edited) Dzięki bardzo :maniak_OK: Temat chyba do zamkniecia. Edited May 20, 2014 by szymucha2353 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts