Rydzu37 Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 (edited) Siemka! Mam takie małe pytanie odnośnie polskiego rip-stopu w kamuflażu wz.93. Otóż znalazłem pewną okazję, zastanawiam się nad kupnem. Jest napisane, że mundur jest z Nowej Rudy. Warto, nie warto? Chodzi mi głównie o tę Nową Rudę. ;) Edited May 22, 2014 by Rydzu37 Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted May 23, 2014 Report Share Posted May 23, 2014 Dramat. Google wyłączyli. Zaklady Przemyslu Odziezowego NOWA RUDA Sp. z o.o. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted May 23, 2014 Report Share Posted May 23, 2014 Producent nie ma większego znaczenia w przypadku tego munduru :P Quote Link to post Share on other sites
Rydzu37 Posted May 27, 2014 Author Report Share Posted May 27, 2014 Dramat. Google wyłączyli. Zaklady Przemyslu Odziezowego NOWA RUDA Sp. z o.o. Szukałem w google. Szukałem opinii i czy to ma jakieś znaczenie, a nie nazwy producenta... Producent nie ma większego znaczenia w przypadku tego munduru :icon_razz: Dzięki wielkie. :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts