wikitor99 Posted May 29, 2014 Report Share Posted May 29, 2014 z żoną pokłócił i źle złożył to taka eMka od EA może pójść się je*** po kilku k kulek. Pozdrawiam, tyle w temacie Słyszałem o nich troche. Niektóre 'modele' fantastyczne, kolejne natomiast odmawiały posłuszeństwa po naprawdę niewielkiej ilości wystrzelonego kompozytu . Hmmmm... Przed Kupieniem eMki EA przeczytałem chyba wszystkie tamaty z nią związne i nic takiego się nie dowiedziałem :zastanawia: Link to post Share on other sites
Czubay Posted May 29, 2014 Author Report Share Posted May 29, 2014 Podsumowując G&P jest najlepsze, ale dla mnie za drogie. Chyba zdecyduje się na ten z KWA http://gunfire.pl/product-pol-1152199629-Replika-karabinka-KWA-CQR-MOD-1-14.html Jaki by miał on zasięg w stocku? Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted May 29, 2014 Report Share Posted May 29, 2014 45-50m. Dobrze by było jakbyś na dzień dobry gumkę zmienił i ewentualnie pogadaj ze sklepem, czy jak włożysz springa M120 guardera to ci go gwarancją obejmą. Link to post Share on other sites
MarekMac Posted May 29, 2014 Report Share Posted May 29, 2014 45-50m. Dobrze by było jakbyś na dzień dobry gumkę zmienił i ewentualnie pogadaj ze sklepem, czy jak włożysz springa M120 guardera to ci go gwarancją obejmą. Jak sam włoży sprężynę to gwarancje utraci. Jeśli już bardzo chce zmieniać sprężynę to niech pogada ze sklepem czy nie straci gwarancji jeśli pracownicy sklepu włożą mocniejszą sprężynę. Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted May 29, 2014 Report Share Posted May 29, 2014 Okej, moja pomyłka. Niektóre gumki mogą źle współpracować z hopkiem KWA, gdyż ma inny podkręcacz. Miej to na uwadze. Link to post Share on other sites
Nath Posted May 29, 2014 Report Share Posted May 29, 2014 Włożenie sprężyny da niewiele-trzeba zespół cylindra wymieniać, bo stockowy ma taki wielki port że niewiele powietrza tłoczy. Link to post Share on other sites
Czubay Posted May 31, 2014 Author Report Share Posted May 31, 2014 Dzięki za odpowiedzi, zamówię tamtą M4 z KWA. Temat do zamknięcia Link to post Share on other sites
Recommended Posts