Dymiorek Posted May 28, 2014 Report Share Posted May 28, 2014 Witam Mam problem z repliką G36C filmy BOYI Jeżeli strzelam seriami normalnie ale nagle sprężyna zostaje w tyle . Jest taki przycisk nad spustem i on jest od tego żeby zrzucić sprężynę jakby do przodu . Co mam zrobić żeby sprężyna wróciła do przodu a nie była z tyłu Mam nadzieje że zrozumieliście . Nie działa mi ten przycisk od 4:55 Quote Link to post Share on other sites
karol_alasz Posted May 28, 2014 Report Share Posted May 28, 2014 (edited) To nie sprężyna się przesuwa tylko tłok... Sprężyna to się napina lub luzuje. Przy seraich ma prawo zostać w tyle, bo jak się motorek rozpędzi to się zatrzymać może i w połowie... Pomaga przełączenie na semi i 2-3 strzały... Co do zrzutu springa-działało toto od początku? W nowych Aresach też jest ten przycisk ale od jakiegoś czasu Ares zaprzestał montowania mechanizmu zrzutu i przycisk jest już tylko dla ozdoby Edited May 28, 2014 by karol_alasz Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted May 28, 2014 Report Share Posted May 28, 2014 U kolegi w Boyiu nigdy to nie działało. Sztywno siedzi i nic się nie rusza. Jednak w wielu egzemplarzach działa jak powinno. Chiny :icon_cool: Quote Link to post Share on other sites
Dymiorek Posted May 28, 2014 Author Report Share Posted May 28, 2014 MrMCET to co zrobić bo jak sprężyna jest jakby naciągnięta do tyłu to replika nie strzela ;) ? Są inne sposoby ? Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted May 28, 2014 Report Share Posted May 28, 2014 Wciskasz do oporu, z lekką siłą przycisk nad spustem. Jak nie działa, to masz pecha ; p Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted May 28, 2014 Report Share Posted May 28, 2014 Możesz przepychać na batce z większym napięciem, a najlepiej otworzyć gearbox i poprawić. Quote Link to post Share on other sites
karol_alasz Posted May 28, 2014 Report Share Posted May 28, 2014 (edited) Uuuuuuu.... Kolegowi się zacina tłoku..... Zrzut sprężyny nie służy do odblokowywania tłoka a do luzowania springa po strzelance... Edited May 28, 2014 by karol_alasz Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts