forzamilan Posted May 28, 2014 Report Share Posted May 28, 2014 Hej, przetrzepałem całe forum i nic nie znalazłem o tej kamizelce. http://www.wgcshop.com/wgc2008/main/product_detail3.php?tabpage=3&search=special&rs=Chest%20Rigs%20and%20Vests&item=PH-CG-VTC036-ODA&search_From=category Ktoś może posiada ? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted May 28, 2014 Report Share Posted May 28, 2014 Stosunkowo prosty chest, bez fajerwerków, ale jak ktoś więcej nie potrzebuje, to nie widzę przeszkód. Producent też całkiem do rzeczy (taki lepszy chińczyk, coś a'la Flyye). To tyle chciałeś wiedzieć? Quote Link to post Share on other sites
forzamilan Posted May 28, 2014 Author Report Share Posted May 28, 2014 Czy można dostać coś lepszego za podobną cenę oprócz chest webbinga DPM ? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted May 28, 2014 Report Share Posted May 28, 2014 Masz na myśli 200-220zł? Owszem, da się. Quote Link to post Share on other sites
Ace Posted May 28, 2014 Report Share Posted May 28, 2014 PSTG FTW!!!!! ;) Quote Link to post Share on other sites
forzamilan Posted May 28, 2014 Author Report Share Posted May 28, 2014 Oprócz Chest Webbinga ? Musi to mieścić 8 magazynków do AK74, nie siedzieć za nisko (na pasie mam kabure) + mieć pas(chce podczepić worek zrzutowy a z drugiej strony jakąś kieszeń cargo). Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted May 28, 2014 Report Share Posted May 28, 2014 Pas wg. ostatnich trendów w modzie militarnej na sezon "Wiosna-Lato 2014" (chociaż trwa to już znacznie dłużej) nosi się oddzielnie z kamizelką :P Opcji jest sporo, poszukaj. I pamiętaj, że nie wszystko musisz mieć na raz - czasem warto kupić DOBRĄ platformę i dokupować sukcesywnie najbardziej pasujące Ci kieszenie... Quote Link to post Share on other sites
forzamilan Posted May 28, 2014 Author Report Share Posted May 28, 2014 Od Pantaca to śmiało można brać ?W żadne strefy konfliktu nie mam zamiaru jechać, to tylko do AS będzie używane :D + Camelback na plecy ma być. Znalazłem coś dość ciekawego - plecak Condora z systemem hydracyjnym, to też dobry produkt ? Wybaczcie za głupie pytania, kamizelki miałem zawsze chińskie i chce skończyć z tym syfem, pora na coś porządnego. Pozdrawiam, dzięki za pomoc ! Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted May 28, 2014 Report Share Posted May 28, 2014 No tak, pora zamienić chińską kamizelkę, na... chińską kamizelkę :teethh: Flyye, Pantac - jeden pies. Condor troszkę poniżej ich poziomu. Do AS wystarczy. Quote Link to post Share on other sites
forzamilan Posted May 28, 2014 Author Report Share Posted May 28, 2014 Wybacz, nie mam 2,5 kafla na oryginalnego CIRASa :D Dzięki bardzo za pomoc, temat do zamknięcia ! Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted May 28, 2014 Report Share Posted May 28, 2014 <To jest chyba ten słynny "opór materii" o jakim wspominała nauczycielka w technikum :teeth: > Przejrzyj forum, posłuchaj sugestii, które też padły w tym temacie, zobacz co jest w sklepach. Rzuć okiem na komis - opcji jest mnóstwo, trzeba tylko posiedzieć i poszukać. CIRAS i cena o jakiej piszesz to raczej okolice roku 2009/2010 :P Zresztą są już droższe i bardziej skomplikowane konstrukcje na rynku. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts