ColtS Posted May 31, 2014 Report Share Posted May 31, 2014 Witam, dokupiłem ostatnio do mojej Emki King Armsa zestaw do imitacji bolt catcha. W skład wchodzi: -plastikowy element odciągający blaszkę -blaszka -mała sprężynka O ile z pierwszym elementem wiem co zrobić (dokręcić do dźwigni przeładowania), tak nie wiem co zrobić z tą małą sprężynką. Sama blaszka w body jest dosyć luźno, lubi się przesuwać. Powiecie mi jak poprawnie zamontować tą imitację ? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
wikitor99 Posted June 4, 2014 Report Share Posted June 4, 2014 Pod klapką wyrzutnika od strony delta ringu jest taki pin/śróbka (przynajmniej w Evolution As, a to rembrand KA) od wewnętrznej strony jest taki czarny plastik i mniej więcej w okolicach tego pinu jest takie zaokrąglone wgłębienie- tam wkładasz sprężynkę. Mam nadzieję że troszkę pomogłem :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts