Cheeki Breeki Posted June 1, 2014 Report Share Posted June 1, 2014 Witam. Mam zamiar dopiero rozpocząć swoją przygodę z Airsoftem. Na start szukam repliki AK. Znalazłem ofertę sprzedaży używanego RK-03W od BOYI. Tak wygląda opis: Sprzedam RK-03W boyi- silnik GFC Tornado F1 High Torque - gumkę zieloną GG - wzmocnione zębatki - lufa precyzyjna MadBull 6.03 455mm - metalowa komora hop-up CYMY - wymienione okablowanie - wtyk T-Connect do baterii - sprężynę guarder M130 ( ubita, stabilna, obecnie moc M125) - drewna z wersji ostrej AK - dwa high capy 470 ( plastikowe ) + 1 krótki high-cap ( metalowy ) A jeśli chodzi o wady na obecnych częściach przerobione 7K kulek, replika wizualnie postarzona, dodany grawer na body. Zagubiony jeden pin od body ( niemniej replika jest sztywna i pin powoduje jedynie straty na wizualnym wrażeniu ). Brak atrapy wyciora. Cena: 650 zł (spróbuję wytargować niższą, oscylującą w okolicach 500) I teraz rodzi się pytanie: Czy warto? Na replikę chciałbym wydać właśnie coś około 500 zł. Jeśli nie ta, to jaką replikę AK możecie mi polecić? Quote Link to post Share on other sites
daro22 Posted June 1, 2014 Report Share Posted June 1, 2014 Repliki używane to loteria. Każdy ci to potwierdzi. Za taką cenę można kupić taką samą replikę, tylko nową;) Quote Link to post Share on other sites
Cheeki Breeki Posted June 1, 2014 Author Report Share Posted June 1, 2014 Czyli lepiej kupić stockową za taką samą cenę, lub trochę droższą, niż replikę z takimi "podzespołami"? :) Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted June 1, 2014 Report Share Posted June 1, 2014 Kup nówkę, i rób wg siebie replikę. W/w tuning dupy nie urywa, i jeżeli robił to partacz, będą problemy. Quote Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted June 1, 2014 Report Share Posted June 1, 2014 Jezus guarder m130? Co to jest. Patrz na moje ogłoszenie i poszukaj podobnych bo się tylko niepotrzebnie będziesz denerwował... Quote Link to post Share on other sites
forzamilan Posted June 1, 2014 Report Share Posted June 1, 2014 (edited) Nitro dobrze radzi, bierz nówkę. 1.nie wiesz czy koleś dorzuca ładowarkę i batkę na początek. 2.M130 Guarder hahahaha 3.mniej stresu będziesz miał z nową repliką, a tak nie wiesz czy koleś nię drewna nie ciął i nie wbijał pali w ziemię. Łap link z taiwana http://www.taiwangun...-real-wood-boyi , ale jestem pewien, że jak dobrze poszukasz to znajdziesz taniej. Pozdrawiam EDYTA 1 : tu znalazłem coś taniej :) http://gunfire.pl/product-pol-1152190090-Replika-karabinka-szturmowego-RK-03.html Edited June 1, 2014 by forzamilan Quote Link to post Share on other sites
Cheeki Breeki Posted June 1, 2014 Author Report Share Posted June 1, 2014 Dzięki wielkie wszystkim! :) Czyli będę się rozglądał za nówką. Quote Link to post Share on other sites
Xsant Posted June 1, 2014 Report Share Posted June 1, 2014 (edited) Czym różnią się od siebie dwa powyższe karabiny? RK-03 i RK-03W Edited June 1, 2014 by Xsant Quote Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted June 1, 2014 Report Share Posted June 1, 2014 W- wood Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts