Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

ładownica na magazynki P90

Recommended Posts

Witam,

Czy znacie moze jakas firme/osobe z allegro, sklepow (tradycyjnych badz internetowych), szwalni, gdzie moga uszyc ladownice do P90 na zamowienie? Preferowane okolice Warszawy, jednak cala Polska mile widziana.

Podobno na allegro jest ktos kto juz jednej osobie zrobil calkiem fajna ladownice na magazynki od w/w broni, ale nie pamietam nicka.

Bede wdzieczny za wszelkie informacje :)

O Orkanie od poczatku myslalem, tzn dalem mu juz wymiary i informacje jakies 2 miesiace temu, ale w zwiazku z tym, ze chlopak ma duzo roboty i sie nie odzywal szukalem nowego zrodla zaopatrzenia.

Jednak po napisaniu tego posta Hubert sie wreszcie odezwal, dlatego na

razie wstrzymuje sie z poszukiwaniem innych zrodel.

Dzieki za info chlopaki.

Ja szyłem moją kamizelkę pod P90 w www.szycie.friko.pl - i jestem zadowolony. Widziałem też uszyte tam ładownice na udo do P90.

Moja kamizelka to kopia Eagle AT, dwa panele z dwoma umieszczonymi schodkowo pod kątem 45 st miejscami na magazynki. Pod lewą pachą kabura na pistolet (Beretta, Glock itp) na górze po prawej stronie kieszeń na magazynek do pistolca. Po lewej kieszeń utility. Całość na materiale, podszyta siatką, na plecach zaczepy na ekwipunek.

Jak skołuję aparat to wrzucę zdjęcia.