val Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Witam, Czy znacie moze jakas firme/osobe z allegro, sklepow (tradycyjnych badz internetowych), szwalni, gdzie moga uszyc ladownice do P90 na zamowienie? Preferowane okolice Warszawy, jednak cala Polska mile widziana. Podobno na allegro jest ktos kto juz jednej osobie zrobil calkiem fajna ladownice na magazynki od w/w broni, ale nie pamietam nicka. Bede wdzieczny za wszelkie informacje :) Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Zapytaj Orkana : http://www.kamizelki.prv.pl/ Chłopak tyle szyje to i może do P90 uszyje. Val jak dla Ciebie to by było najlepiej bo na miejscu. Quote Link to post Share on other sites
DrDestruktor Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 na wgc jest troche takich ładownic ... np taka http://www.wgcshop.com/pcart/shopper.php?i...537a96bcb1ab7ca sa tez dostępne ładownice P90ak47 :? mnie sie jednak wydaje że taniej i prościej bedzie uszyć :wink: Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Nie no oczywiście nie pomyślałem. Mój brat sprowadził ładownice przez FA. Quote Link to post Share on other sites
val Posted July 25, 2005 Author Report Share Posted July 25, 2005 O Orkanie od poczatku myslalem, tzn dalem mu juz wymiary i informacje jakies 2 miesiace temu, ale w zwiazku z tym, ze chlopak ma duzo roboty i sie nie odzywal szukalem nowego zrodla zaopatrzenia. Jednak po napisaniu tego posta Hubert sie wreszcie odezwal, dlatego na razie wstrzymuje sie z poszukiwaniem innych zrodel. Dzieki za info chlopaki. Quote Link to post Share on other sites
Sony Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 Ja szyłem moją kamizelkę pod P90 w www.szycie.friko.pl - i jestem zadowolony. Widziałem też uszyte tam ładownice na udo do P90. Moja kamizelka to kopia Eagle AT, dwa panele z dwoma umieszczonymi schodkowo pod kątem 45 st miejscami na magazynki. Pod lewą pachą kabura na pistolet (Beretta, Glock itp) na górze po prawej stronie kieszeń na magazynek do pistolca. Po lewej kieszeń utility. Całość na materiale, podszyta siatką, na plecach zaczepy na ekwipunek. Jak skołuję aparat to wrzucę zdjęcia. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts