OFF Posted June 13, 2014 Report Share Posted June 13, 2014 Zależy od terenu jaki masz i ile możesz przeznaczyć na komplet. Quote Link to post Share on other sites
Asiorathor Posted June 13, 2014 Author Report Share Posted June 13, 2014 Hmm raczej będę strzelał się w pomieszczeniach to chyba tego typu mundur nie pasuje, ale ja się nie znam. No tak około 250zl Quote Link to post Share on other sites
Mark97 Posted June 13, 2014 Report Share Posted June 13, 2014 (edited) Fakt, lepiej (skoro ma tyle kasy) niech weźmie coś od Armaniego czy Hugo Bossa (ten to nawet robił mundury). Już wolę dopłacić kilkadziesiąt złotych i kupić woodland'a albo tańszego DPMa, krój Flecktarna jest do dupy, tak samo materiał w którym można się w lecie ugotować. Edited June 13, 2014 by Mark97 Quote Link to post Share on other sites
polskiniko Posted June 13, 2014 Report Share Posted June 13, 2014 krój Flecktarna jest do dupy, tak samo materiał w którym można się w lecie ugotować. Miałem okazję strzelać się we flecku w upale w środku lata i wcale nie było mi za gorąco, a krój jak krój, kwestia gustu - każdy będzie miał na ten temat inne zdanie. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 Mi też jakoś specjalnie gorąco nie było. Quote Link to post Share on other sites
Asiorathor Posted June 14, 2014 Author Report Share Posted June 14, 2014 Widzę ze temat się trochę rozrósł ;) ale dalej nie wiem co wybrać. Z tego co widzę kamuflażu jest masa. Może będzie najlepiej wybrać czarny mundur, bo i tak będę się strzelał tylko w pomieszczeniach. co wy na to? ;) Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 Jak tylko w pomieszczeniach to czarny może być. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 Czarny? Latem? :P Quote Link to post Share on other sites
Asiorathor Posted June 14, 2014 Author Report Share Posted June 14, 2014 No jednak to głupi pomysł ;p to może Woodland będzie najlepszy? Haha tyle tego jest ze sam nie wiem. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 (edited) Bierz coś taniego, a dobrego (czyli tani kontrakt, a nie chińczyk) jak np. Fleck lub DPM. W budynkach kamuflaż ma niewielkie znaczenie bo odległości małe więc mózg szybko wychwyci sylwetkę. Nie ma więc sensu wydawać dużej kasy na jakiś drogi kamuflaż bo da on tyle co i te tanie. Edited June 14, 2014 by MarekMac Quote Link to post Share on other sites
Asiorathor Posted June 14, 2014 Author Report Share Posted June 14, 2014 W sumie racja. Dzięki wielkie za doradztwo;) porozgladam się po sklepach i demobilach czy coś będzie w miarę dobre i tanie ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts