Jasiek_One Posted June 23, 2014 Report Share Posted June 23, 2014 Mam pytanie. Czy jak kupi się czysty (bez oszynowania itp.) hełm Mich 2000, to można później domontować podobne oszynowanie? Dzięki za odpowiedź, Jasiek Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted June 23, 2014 Report Share Posted June 23, 2014 Można. Quote Link to post Share on other sites
Sabald Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 Można, aczkolwiek musisz pamiętać, że te szyny, które bez problemu dostaniesz w każdym polskim sklepie są dedykowane do replik hełmów typu fast/mich 2001 natomiast do micha 2000 są dedykowane trochę inne (ich nigdzie nie znalazłem, pewnie pomoże komis albo ebay). Ja do swojego micha zamontowałem szyny do fasta natomiast musiałem wywiercić dodatkowe otwory gdyż te szyny są zbyt krótkie :) Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 Tak, szyny te nazywają się ARC. Jak się dobrze rozejrzysz, to dostaniesz takowe w azjatyckich sklepach. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts