Arti2 Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 Witam. Posiadam replikę od GFC GFG03 i ostatnio dokupiłem 10 magów BOYI M4 metalowe 60 kulek. Niech ktoś mi pomoże, ponieważ magazynki strasznie wypadają. Zgubiłem już chyba z 8, znalazłem tylko 6. Wystarczy, że przebiegnę kilka metrów i wylatują. Ktoś ma jakieś pomysły jak to zrobić ? Quote Link to post Share on other sites
UberSoldier Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 Oklej magi izolką, powinno pomóc. Quote Link to post Share on other sites
GuloGulo Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 (edited) rada jest trywialnie prosta - odegnij górną część gniazda haka od mag-catch-a a poprawa będzie natychmiastowa o tak: Edited June 24, 2014 by GuloGulo Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted July 1, 2014 Report Share Posted July 1, 2014 Popraw linka GuloGulo Quote Link to post Share on other sites
GuloGulo Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 tu jest link do airsoftphotos: http://airsoftphotos.net/album/show/510081 Quote Link to post Share on other sites
Fedajkin Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 Polecam też dla pewniejszego trzymania się magazynka w gnieździe okleić samo gniazdo w środku, kilkoma paskami takiej oto taśmy uszczelniającej. http://www.sklepmonacor.com.pl/uploads/files/86/858697/resize/504_378_sklepmonacor_com_pl-wm_sklepmonacor_com_pl-wm2/gumowa_tasma_uszczelniajaca_do_glosnikow_czarna_10m_monacor_mdm-35.jpg Ta jest co prawda gumowa a użyć należy piankowej. Powinna być chropowata i jednocześnie w miarę miękka. W ten sposób zapewnia wystarczające tarcie i usztywnienie dla magazynka. Odkąd tak robię nie mam już problemów z chybotaniem się magazynka, przypadkowym wypadaniem a nawet poprawiła się również powtarzalność podawania kulek do komory. Magazynek siedzi prosto i sztywno a o to właśnie chodzi. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts