ASGimbus Posted July 5, 2014 Report Share Posted July 5, 2014 Siemeczka, mam dwa pytanka: Po pierwsze, jaki rodzaj ochrony oczu założyć ja się ma okulary korekcyjne ( o ile w ogóle się da...), bo chyba stalkerów korekcyjnych nie produkują xD Po drugie: http://gunfire.pl/product-pol-1152191679-Replika-strzelby-M56AL-.html Opłaca się ? Z góry dzięki za odp :D Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted July 5, 2014 Report Share Posted July 5, 2014 Niektóre gogle będą pasować (m.in. Bolle X800/Bolle X1000 w specjalnej wersji). Do niektórych gogli/okularów (np. produkcji ESS, Revision) kupisz specjalne wkładki na szkła korekcyjne. Zastanów się raczej nad kupnem soczewek jednodniowych jeśli nie masz ku temu jakichś przeciwwskazań. Edit: Dużo też zależy od samych oprawek. Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted July 5, 2014 Report Share Posted July 5, 2014 Co do repliki: Dozbieraj 140 zł i kup cymę 028 albo G36 JG/MP5 JG. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted July 5, 2014 Report Share Posted July 5, 2014 Zastanów się raczej nad kupnem soczewek jednodniowych jeśli nie masz ku temu jakichś przeciwwskazań. Potwierdzam. To rzekłem ja, czterooki strzelec. Z gogli wypróbowałem Bolle Defender (b. dobre gogle jeśli chodzi o kompatybilność z okularami korekcyjnymi, ale na mnie parują jak szalone) oraz ESS NVG (pod nimi moim okularom było troszkę ciasno, ale przy odpowiednim ułożeniu na krótką strzelankę było to w miare wygodne i przede wszystkim nie parowało). Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted July 5, 2014 Report Share Posted July 5, 2014 Do powyższego dodam MP5PDW [GALAXY] Quote Link to post Share on other sites
Paniszer Posted July 6, 2014 Report Share Posted July 6, 2014 (edited) Bolle x500, bardzo duże i wątpię żeby się jakieś korekty tam nie zmieściły, używam osobiście z okularami i jestem bardzo zadowolony. Edit. Jak chcesz to możesz na moich zdjęciach zobaczyć jak to wygląda... wejdź tylko w profil. Edited July 6, 2014 by Paniszer Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts